fbpx

Beneficii

Prin aplicarea unui termosistem cladirii nu se mai pierd cantitati foarte mari de caldura. Solutiile oferite de Casa Bravo, pentru izolare termica a fatadei, sunt ideale pentru eliminarea acestor pierderi de energie. Sistemul de izolare termica la exterior cu vata minerala bazaltica permite fatadei sa “respire”.

 

Un alt avantaj al izolarii cu vata minerala bazaltica este un aspect complet nou al cladirii. Echipa tehnica de la Casa Bravo, va poate sprijini, prin consultanta, pentru alegerea celor mai bune materiale (inclusiv tencuiala si finisaje) pentru realizarea un sistem cu fatada ventilata de inalta performanta.

Termoizolatia exterioara reprezinta, materialul izolant care retine caldura, si asigura protectie termica, fonica si rezistenta la incendii pentru invelisul exterior. Aceasta vine in completarea celorlalte straturi ale fatadei, creand un sistem permeabil la vapori de placa a peretilor exteriori. Constructie exterioara: constructie care este expusa pe o parte la mediul extern.

Sistem de placare: invelisul exterior al cladirii, in general vertical, acesta protejeaza interiorul cladirii de efectele negative ale mediului inconjurator.

Tipuri

In ceea ce priveste sistemele exterioare de placare termoizolante, constructiile pot fi clasificate dupa cum urmeaza:

-sistem de izolatie cu tencuiala: include un strat de tencuiala cu proprietati termoizolante;

-sisteme compozite de izolatie: este acel strat de acoperire cu proprietati termoizolante format din straturi compozite care se afla in  contact direct. La proiectarea si montarea sistemelor compozite termoizolante sunt respectate procedurile stipulate de STN 73 2901 (ESN 73 2901);

-sistem de izolatie cu ventilatie: reprezinta o constructie ventilata, de obicei pre-asamblata, cu proprietati termoizolante tipice. Stratul exterior este separat de celelalte straturi (in special de termoizolatie) printr-un spatiu ventilat pentru aer.

Izolarea termica a cladirilor, implica implementarea tuturor modificarilor necesare pentru a crea un mediu intern placut si sanatos si pentru a reduce consumul de energie pentru incalzire.

Pentru cladiri se aplica clasele energetice cuprinse intre A si G, conform Metodologie de calcul a performantei energetice a cladirilor elaborata in aplicare legii 372/ 2005. In general, cladirile noi trebuie sa se incadreze in clasa energetica B.

La ce ma ajuta termosistemul?

Cu ajutorul termoizolatiei se pot economisi pana la 50% din costurile de incalzire. Analizele economice indica un trend ascendent al preturilor pentru energie. In general, incalzirea reprezinta cea mai costisitoare utilitate pentru consumatorii casnici si industriali. Totodata, caldura este resursa ce mai risipita, cel mai probabil din cauza faptului ca este invizibila. Instalarea unei termoizolatii adecvate pentru fiecare parte a cladirii poate duce la economii de pana la 50% , in ceea ce priveste costurile de incalzire.

Termoizolatia nu se refera insa numai la economii din punct de vedere financiar, ci este benefica si pentru mediul inconjurator. Aceasta reduce eliminarea gazelor potential daunatoare in aer – CO2 eliberat prin arderea combustibilului, precum si reducerea utilizarii resurselor naturale care nu sunt regenerabile.

Verifica galeria noastra, pentru a vedea termosistemele livrate de echipa #CasaBravo. Vezi si catalogul nostru de produse, pentru ati face o idee despre termosistemul potrivit.

De unde cumpar un termosistem in Craiova?

Casa Bravo – Progopo te asteapta in cel mai mai mare showroom din Oltenia, pentru ati alege termosistemul potrivit. Acolo iti stau la dispozitie consultanti specializati si iti vin in ajutor cu sfaturi si propuneri, ce trebuie sa le ai in considerare.
Si pentru ca ne place sa oferim clientilor libertate maxima, putem colabora direct cu constructorii sefi, pentru a putea sa ne intelegem ca de la profesionist-la-profesionist
Te asteptam in showroom-ul nostru de pe Centura de Nord (giratoriul Tancodrom), sau la telefon 0749 040 443

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu