fbpx

Cum se alege corect o usa interioara

Echipa Casa Bravo va sfatuieste ca atunci cand decideti sa alegeti o usa interioara, atat pentru o locuinta nou construita sau pentru una, recent renovata, sa tineti seama de urmatoarele elemente esentiale si anume: utilitate, calitate si design.

Criteriul estetic nu este suficient cand se alege o usa de interior, aceasta trebuie sa imbine  mai multe condiții, pornind de la calitatea finisajelor, continuind cu izolare fonică, termică, oferind siguranță si inevitabil o funcționalitate adecvata.

Este lesne de inteles, ca anumite elemente de decor și accesorii ale casei pot fi schimbate mult mai ușor, este important ca accentul sa fie pus pe calitatea ușilor, tâmplărie și pe parchet, acestea nefiind atât de comod a fi schimbate precum este mobila, covoare sau alte obiecte decorative.

Echipa CASA BRAVO, va prezinta cateva elemente esentiale de care sa tineti cont in alegerea usilor de interior, astfel:

  • usile alese trebuie sa fie in concordanta cu amenajarea locuinței: in situatia in care  predomină un stil minimalist, al locuintei, atunci mai mult ca sigur ușa pe care o veți alege trebuie să fie simplă. Dacă construcția este una clasică ar trebui aleasă o ușă puțin mai deosebită, impunătoare, însă nu foarte încărcată. Deasemenea elementele de decor ale ușii nu trebuie să fie foarte numeroase nici de această dată. Astfel, în funcție de arhitectura casei trebuie să aveți în vedere alegerea ușilor de interior sau de exterior.
  • buna izolare termică si fonică: pentru ca ușa de interior să poată izola termic cât mai bine spațiul camerelor este nevoie ca aceasta să aibă o grosime de minim 40 mm. Alt aspect important il reprezinta, izolarea fonică, care poate fi optimă dacă ușa are minim 28db, ea fiind compusa dintr-un panou tubular, panou HDF, lemn stratificat sau masiv, in nici un caz din fagure de carton.
  • tocăria și accesoriile trebuie sa fie de cea mai bună calitate: alt aspect important al ușilor de interio, care trebuie avut în vedere, la alegerea acestora este tocăria care trebuie să fie construită din materiale calitative, rezistente și nedeformabile, dar și balamalele care trebuiesc să fie tcu teflon si cu prindere in minim 3 puncte (2 prinderi a balamalei pe toc, una pe blatul usii). Recomandarea echipei CASA BRAVO este să alegeți o ușă de interior cu balamale realizate de producatori de marca.
  • funcționalitatea: atunci când spațiul este mai mic sau încăperea nu este foarte luminată și aveți nevoie de pătrunderea luminii naturale, echipa CASA BRAVO va recomanda sa alegeti ușile din sticlă sau cele ce au inserții din sticlă. Un plus al ușilor construite exclusiv din sticlă este acela că pot fi personalizate în funcție de solicitările clientului, oferindu-i o notă suplimentară de eleganță.

Concluzii:

Casa Bravo ofera o gama variata de usi de interior, dispunand de modele si culori pentru toate stilurile si anume, pline, cu geam, sau plinate, acestea intregesc si aduc un plus de eleganta oricarei incaperi. Va invitam sa verificati catalogul nostru online sau unul din showroom-urile noastre din Craiova. Usile de interior, pe langa rolul estetic, ofera intimitate si mentin caldura caminului dumneavoastra, iar pentru informatii detaliate si specifice, echipa CASA BRAVO, ofera consultanta tehnica gratuita tuturor clientiilor, atat in cele 2 showroom-uri, cat si la domiciliul clientului. Pentru mai multe detalii si informatii, asteptam sa fim contactati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu