fbpx

Piatra naturala este in prezent una dintre solutiile cele mai interesante in amenajari, acestea devenind din ce in ce mai frecvente in amenajarile interioare si exterioare.

Folosire

Trebuie remarcat faptul ca piatra naturala este foarte versatila, existand numeroase solutii atat pentru amenajarile din segmentul de lux, dar si pentru segmentul economic.

Piatra naturala poate fi prezenta cu efect maxim in zonele statement, dar si pe pereti, ca accent, in bucatarie, living, hol, dormitor sau baie, in interioarele contemporane si, deasemenea, o locuinta (casa sau apartament) poate fi infrumusetata substantial cu ajutorul unor piese speciale realizate din piatra naturala, precum: lavoare, trepte si contratrepte din piatra naturala, pereti interiori, blaturi de bucatarie sau baie, etc.

In tara noastra, unde exista traditie legata de piatra naturala (cariere, folosire in constructii si arta, etc.), marea majoritate a companiilor care au ca obiect de activitate piatra naturala au ca preocupare principala numai comercializarea preopriu-zisa a acestui material. In acest context Casa Bravo, pune designul in centrul conceptului de promovare a solutiilor pe baza pietrei naturale.

Echipa Casa Bravo cu o gandire si o experienta completa va dezvaluie diferitele povesti si personalitati ale pietrei.

Tipuri

Printre produsele expuse mentionam marmura, granitul, travertinul, ardezia, limestone, quartit, materiale potrivite pentru amenajarile exterioare, dar partial si pentru cele interioare, oferind o gama larga de materiale potrivite pentru orice tip de spatiu construit.

Travertinul s-a evidentiat in industria constructiilor ca o piatra naturala ce poate fi folosita in nenumarate scopuri, de la placarea fatadelor, pana la amenajarea aleilor, teraselor, scuarurilor, treptelor, coloanelor sau semineelor. Se remarca prin versatilitatea sa crescuta, eleganta subtila calda, precum si prin usurinta la prelucrare. Disponibil intr-o gama variata de texturi, culori si forme, travertinul este o alegere excelenta pentru amenajarea exteriorului unei cladiri. Intra pe piatraonline.ro si vezi ce alternative calitative si accesibile ai la dispozitie.

Ardezia este o optiune excelenta pentru adaugarea unor accente interesante pe fatada unei constructii, fiind un material foarte rezistent in fata intemperiilor, focului sau expunerii directe la soare. In afara de placarea unor portiuni ale fatadelor, ardezia este recomandata si pentru amenajarea bucatariilor, pardoselilor si acoperisurilor.

Un alt material foarte cautat pentru fatade, scari si cai de acces, pardoseli sau chiar placaje la interior este marmura. Cu un aspect elegant si disponibila intr-o multitudine de culori, marmura este un bun izolant termic, nu absoarbe apa si reprezinta o investitie inspirata pe termen indefinit.

In zonele cu umiditate crescuta, granitul este foarte cautat pentru placaje verticale la interior si exterior. Materialul este foarte rezistent in fata factorilor atmosferici, fiind recomandat si pentru placarea fatadelor.

Rezistent la trafic si factori atmosferici, andezitul este un material versatil, recomandat pentru placaje, pardoseli, borduri, dale, trepte etc. Caracteristicile andezitului il fac sa fie un material durabil si usor de manevrat.

Piatra naturala decorativa

Pietrele naturale decorative, utilizate pentru zidarii din masiv sau aparente, placaje interioare si exterioare, elemente de arhitectura, etc. cu tenta rustica, clasica sau moderna, pietrele naturale decorative sunt alternative excelente si populare pentru placarea fatadei unei cladiri.

Viziteaza pagina de portofoliu, pentru a putea vedea cateva dintre lucrarile noastre, cu piatra naturala.

Noi, la Casa Bravo, ne-am marit catalogul foarte mult in ultimul an, cu produse din piatra naturala. Te astepam in cel mai mare showroom al nostru, din Oltenia, pentru ati alege modelul potrivit. Suntem de luni pana vineri, pe Centura de Nord (giratoriul Tancodrom) sau la telefon 0749 040 443.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu