fbpx

Usile tehnice din otel marca Porta Steel, comercializate de Casa Bravo, au o gama foarte larga de utilizari: de la spatii comerciale si pivnite, pana la investitii cu usi anti-incendiu cu rezistenta la foc de pana la 60 de minute, oferta cuprinde urmatoarele variante:

-usi universale pentru incaperi tehnice

-Metal Basic

-Metal solid

-Metalice EI 30

-Metalice EI 60, 37dB

 

Cateva utilizari si caracteristici tehnice propuse de echipa Casa Bravo:

 

  1. Usile universale pentru incaperi tehnice solide si zincate, se preteaza de minune la incaperi tehnice, hale industriale, dar si in pivnite, la mansarde si chiar in incaperi de locuit. Se furnizeaza in set complet, care cuprinde canatul, tocul, manerul si rozeta, avand disponibile culorile alb, gri, crem, maro si antracit, vopseaua fiind pe baza de poliester. Produsele se livreaza clientilor impreuna cu Agrementul Tehnic AT-15-8081/2016.

 

  1. Metal Basic solutie economica ce imbina performantele superioare cu o constructie din otel galvanizat asigurand durabilitate si fiabilitate. Produsul se livreaza in set ce cuprinde canatul, tocul, manerul si constructie din otel galvanizat. Tabla din otel vopsita disponibil in culori ca alb, gri, antracit si maro. Produsele se livreaza clientilor impreuna cu Agrementul Tehnic AT-15-8081/2016 cu respectarea normelor PN si CN.

 

  1. Metal solid cunosc o larga utilizare, astfel, folosite in conditii speciale, in depozite, cladiri industriale, camere termice, pivnite, garaje, laboratoare, hale, birouri sau spatii moderne (design stil mansarda). Se livreaza in set ce contine canat si constructie din otel galvanizat. Sunt disponibile culori ca alb, gri, crem, maro si antracit, folosind vopsea pe baza de poliester. Produsele respecta normele PN si CN.

 

  1. Metalice EI 30 (rezistenta la foc 30 de minute) si Metalice EI 60 ((rezistenta la foc 60 de minute), etanseitate la fum, izolatie fonica Rw=40 dB. Sunt utilizate pentru cladiri publice, hoteluri, pensiuni, camere tehnice, garaj disponibile in culori ca alb, gri, crem, maro si antracit, vopseaua fiind pe baza de poliester. Produsele se livreaza clientilor impreuna cu Agrementul Tehnic AT-15-8081/2016 cu respectarea normelor PN.

 

Pentru a obtine informatii suplimentare despre aceste produse, echipa Casa Bravo va sustine prin consultanta oferita de specialistii sai, iar produsele sunt disponibile in magazinele situate in Comuna Simnicu de Sus, sat Albesti, strada Craiovei, nr. 122 (Centura de Nord – giratoriul Tancodrom) si Str. Caracal, nr. 3, Craiova (vis-a-vis de Selgros)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu